Navigation Favorites

Faults and Technical chat for the Audi Q4
Post Reply
matta
Posts: 40
Joined: Tue Aug 24, 2021 7:18 am

Post by matta » Mon Jan 10, 2022 9:19 am

I've noticed that when settings favourites for the sat nav (e.g. home, work etc) they disappear after a period of time and revert to not set. I thought I was going mad but having had to reset them a number of times I'm convinced they are disappearing.

Anyone else experiencing this?

Edam77
Posts: 100
Joined: Tue Aug 31, 2021 10:49 am

Post by Edam77 » Mon Jan 10, 2022 1:36 pm

matta wrote:
Mon Jan 10, 2022 9:19 am
I've noticed that when settings favourites for the sat nav (e.g. home, work etc) they disappear after a period of time and revert to not set. I thought I was going mad but having had to reset them a number of times I'm convinced they are disappearing.

Anyone else experiencing this?
Yes, lost home on Saturday and was really annoying as didn't want to find the address!

Leighq4
Posts: 41
Joined: Fri Nov 05, 2021 8:15 am

Post by Leighq4 » Mon Jan 10, 2022 1:39 pm

Its probably worth reporting as a bug to Audi (for them to probably give a stiff ignoring too...)
Q4 40 Edition 1 in Navarra Blue with Heat Pump, C+S & Tech Packs

matta
Posts: 40
Joined: Tue Aug 24, 2021 7:18 am

Post by matta » Mon Jan 10, 2022 2:33 pm

Good to hear it's not just me then. I'll report this to the dealer I guess.

raeburn-smith
Posts: 3
Joined: Sat Nov 13, 2021 7:02 pm
Location: Norfolk UK

Post by raeburn-smith » Fri Jan 14, 2022 6:20 pm

Edam77 wrote:
Mon Jan 10, 2022 1:36 pm
matta wrote:
Mon Jan 10, 2022 9:19 am
I've noticed that when settings favourites for the sat nav (e.g. home, work etc) they disappear after a period of time and revert to not set. I thought I was going mad but having had to reset them a number of times I'm convinced they are disappearing.

Anyone else experiencing this?
Yes, lost home on Saturday and was really annoying as didn't want to find the address!
Yes, also had to re-enter navigation and phone favourites several times in my Sportback 40 e-tron Sportback Navarra.
I'm waiting for software update to fix this and the other issues (guest notice on start-up, lack of user setup page, no vehicle location, lock/unlock status etc.)

Leighq4
Posts: 41
Joined: Fri Nov 05, 2021 8:15 am

Post by Leighq4 » Tue Jan 18, 2022 12:02 pm

This has happened to me this morning and its not just favourites that get lost, it loses all previous destinations...
Q4 40 Edition 1 in Navarra Blue with Heat Pump, C+S & Tech Packs

Weechancer
Posts: 13
Joined: Thu Oct 07, 2021 11:33 am

Post by Weechancer » Tue Apr 26, 2022 2:57 pm

Still a problem in a car delivered at the beginning of April……

matta
Posts: 40
Joined: Tue Aug 24, 2021 7:18 am

Post by matta » Fri Apr 29, 2022 7:16 am

I'm still experiencing the issue, so frustrating. Audi and the dealer have no details on an update to resolve. Crazy.

lexathon
Posts: 31
Joined: Fri Dec 24, 2021 1:33 pm

Post by lexathon » Fri Apr 29, 2022 7:47 am

Had these issues for 7 months now and still no indication of a resolution. Will be expecting Audi to provide an additional year of connect services to compensate, but that's a battle for Oct '24.

JulesR33&
Posts: 10
Joined: Fri Jan 14, 2022 7:43 pm
Location: South Central

Post by JulesR33& » Fri Apr 29, 2022 2:49 pm

I have this with my “70” plate Q7 eTron Sat Nav too & had done for a while now. have reported it to Audi a few times.

-still waiting for the Q4 build slot 🥲
:lol: Jules :D

Q4 40 Edition 1 Sportback in Navarra Blue with Tech Pack

Ordered: Jan 22 - Jun 22 - Provisional build slot of second week in Nov……..(Aug 22 - Build slot confirmed aa 16 Jan 22)

Post Reply