Hazard Alerts in Driver Assist

Faults and Technical chat for the Audi Q4
Post Reply
garysevern
Posts: 40
Joined: Tue Jul 06, 2021 8:45 am

Post by garysevern » Thu Mar 03, 2022 5:39 pm

When I try to enable Hazard Alerts I get the message ‘Licence Expired’ . Has anyone else noticed this? I’m thinking this is related to the ‘guest user’ issue we see with the MMI Notification we can’t disable on startup?

Sportback21
Posts: 30
Joined: Sat Feb 19, 2022 12:40 pm

Post by Sportback21 » Thu Mar 03, 2022 8:44 pm

I haven't encountered this, so you may well be right, like so many of us, it's looking like a trip to your dealer.

JonD
Posts: 8
Joined: Sun Dec 12, 2021 12:44 pm

Post by JonD » Sat Mar 05, 2022 3:26 pm

I wonder if this is why ALL of my connected services have stopped working this week. Sadly my Launch Edition is booked back in to the Garage for its monthly visit. It has spent almost 1 in 4 weeks vacationing with the dealer since I took delivery last July.

garysevern
Posts: 40
Joined: Tue Jul 06, 2021 8:45 am

Post by garysevern » Tue Mar 22, 2022 8:13 pm

This is has now been escalated by Audi Digital. It took me a while to notice that , in fact, Hazard Alerts is greyed out and permanently ON. When I tap it to try to turn it off I get the Licence Expired message. Now not so much of a problem as I want the alerts on but there’s obviously a bug there.

Weechancer
Posts: 13
Joined: Thu Oct 07, 2021 11:33 am

Post by Weechancer » Tue Apr 26, 2022 2:56 pm

Did you get this resolved ~ I’ve just noticed the same on mine - picked up a couple of weeks ago. Thanks

garysevern
Posts: 40
Joined: Tue Jul 06, 2021 8:45 am

Post by garysevern » Wed Apr 27, 2022 8:57 am

No, but it has been referred to Audi Digital and my dealer found it also in their demo car. So obviously a software issue ( to go along with the others!).

Post Reply