Range showing in km

Faults and Technical chat for the Audi Q4
Post Reply
Smap
Posts: 7
Joined: Sat Dec 11, 2021 6:23 pm

Post by Smap » Mon May 30, 2022 8:29 pm

My range display has changed to km anyone know how to change back, it’s not in units settings menu?

5CAAF248-CC8F-441D-8F03-8737D3EF3BDD.jpeg


Smap
Posts: 7
Joined: Sat Dec 11, 2021 6:23 pm

Post by Smap » Tue May 31, 2022 4:49 pm

So got back in the car this morning and magically all fixed and back to miles. Another strange Audi software feature / bug.

Tony
Posts: 245
Joined: Wed Nov 03, 2021 9:27 am

Post by Tony » Wed Jun 01, 2022 11:10 am

"Feature" 😂

Post Reply